Om oss på Bygg-Mex

Efter många år som aktiva har vi på Bygg-Mex samlat på oss en rejäl mängd erfarenhet liksom kunskaper. Vi vill alltid kunna finnas där för dig som behöver bygghjälp från en seriös aktör, och oavsett vad du behöver hjälp med kan du räkna med oss. Inga projekt är varken för små eller för stora för oss, och du kan och bör alltid förvänta dig en riktigt bra service med ett riktigt bra resultat från Bygg-Mex.

Kontakta oss idag

Har du börjat fundera en aning på om du ska göra om i hemmet, har du ett par frågor som du klurar över, eller jämför du offerter från olika företag? Oavsett var i processen du står kan vi på Bygg-Mex alltid bemöta dig så att du känner dig lugn, och du kan alltid räkna med en snabb liksom bra service.

Vi erbjuder självklart en kostnadsfri offert om du skulle önska en, och vi skräddarsyr den helt efter dina önskemål – med allt från storlek, önskat material eller liknande. Med Bygg-Mex får du en seriös aktör som tar just ditt projekt på största möjliga ansvar. 

Välkommen till Bygg-Mex

Eftersom vi alla tillbringar väldigt mycket tid i hemmet och på arbetsplatsen är det av stor vikt att arbetsresultatet också speglar det. Det kan du räkna med att det kommer göra.

Varmt välkommen till oss på Bygg-Mex – vi ser framemot att höra från dig inom kort!

Några av våra projekt