Ett byggföretag på Ekerö som kan det mesta

Börjar du bli sugen på att fixa och dona i hemmet eller på din arbetsplats? Kul att höra! Vi har många års erfarenhet och kan erbjuda er i princip vad ni än tänker er. Vi finns tillgängliga runt hela Stockholm med omnejd, och vi tycker inte att det finns något projekt som är varken för litet eller för stort. Kontakta oss redan idag för att se vad vi kan hjälpa just dig och ditt hem med.

img

Renovering

Behöver ni renovera badrummet, köket eller hela huset? Inga problem! Vi är experter på området och lyssnar alltid på era önskemål, och kan komma med egna tips och idéer om det behövs. 

img

Bygga altan

Ska ni bygga om altanen, eller vill ni skaffa en? En altan är guld värt, framför allt under de varmare tiderna på året, och kan höja priset på en bostad rejält. Vi hjälper er!

img

Golvläggning

Vill ni ha ett nytt golv? Det fixar vi! Att lägga golv själv är möjligt, men kan vara väldigt svårt och kräver en del kunskap sen tidigare. Vi kan hantera vilket material ni än önskar.

img

Kakelläggning

Kakel är alltid snyggt, oavsett om det är i köket, på golvet i badrummet eller i duschen. Vi är experter på att hantera kakel och ser till att du får till den där lyxiga känslan i ditt hem.

img

Stenläggning

Stenläggning är något som kan vara energikrävande samtidigt som det är ett tungt jobb. Oroa dig dock inte, för även detta hjälper vi dig mer än gärna med.

img

…och mycket mer

Vi har tidigare benämnda tjänster i vårt utbud, men också väldigt mycket mer. Önskar du hjälp med något som inte står med här? Kontakta oss och berätta vad du önskar få hjälp med så kan vi med stor sannolikhet fixa det.

Välkomna till oss!