Byggföretag bäst Ekerö

Agurkis Byggservice AB

Välkommen till Agurkis Byggservice AB! Vi är ett erfaret byggföretag som vänder sig till kunder i Stockholmsområdet som värdesätter både hög kvalitet och effektiva processer. Efter många år som aktiva har vi på Agurkis Byggservice AB samlat på oss en rejäl mängd erfarenhet inom allt som har med bygg och renoveringar att göra. Vårt mål är att alltid kunna finnas där för dig som behöver bygghjälp från en seriös aktör. Vi kan ta hand om allt från totalrenoveringar av villor till bygge av altaner. Begär din kostnadsfria offert redan idag!

Ett pålitligt val

Har du börjat fundera på om du ska göra om i hemmet, har du ett par frågor som du klurar över, eller jämför du offerter från olika företag? Oavsett var i processen du står kan du alltid räkna med både snabb och personlig service när du vänder dig till oss på Agurkis Byggservice AB.

Vi erbjuder självklart en gratis offert som vi kan skräddarsy helt efter dina önskemål kring allt från omfattning på projektet, till önskat material. Med Agurkis Byggservice AB får du en pålitlig firma som garanterar att ditt renoveringsprojekt når högsta möjliga standard.

Byggföretag ROT avdrag Ekerö

Vi gör ROT-avdraget åt dig

Med ROT-avdraget kan du spara en stor summa pengar genom att dra av uppemot 30% av arbetskostnaderna vid ett byggarbete. Vi hjälper gärna till att göra ROT-avdraget åt dig så att du slipper tänka på det. Detta innebär att vi skickar in all information till Skatteverket och sedan redovisar alla uppgifter på din faktura. Vill du veta mer kan du höra av dig så svarar vi gärna på dina frågor!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify