Ett byggföretag med bred kunskap

Vi har många års erfarenhet och kan ta hand om i stort sett allt som har med bygg att göra. Vi finns tillgängliga runt hela Stockholm med omnejd, och vi tycker inte att det finns något projekt som är varken för litet eller för stort. Läs mer här om vad vi kan hjälpa just dig och ditt hem med.

services_icon1

Renovering

Vill du renovera badrummet, köket eller hela huset? Inga problem! Vi är experter inom området och lyssnar alltid på dina önskemål och kan även erbjuda rådgivning i form av egna tips och idéer om det behövs. 

services_icon1

Nybyggnad och tillbyggnad

Ska ni bygga till eller bygga nytt? Då hjälper vi gärna till! Vi har omfattande erfarenhet av nybyggnationer och tillbyggnationer, från altaner till hela hus och kan ta helhetsansvaret, hur stort eller litet projekt det än rör sig om. Ta kontakt med oss och berätta mer om byggplanerna så kan vi sedan berätta mer om hur processen ser ut när vi färdigställer ett ny- eller tillbyggnadsprojekt,.

services_icon1.png

Attefallshus

Vi är specialister på att bygga attefallshus, så kallade bolundare. Vi kan specialdesigna attefallshuset helt enligt dina önskemål. Kanske vill du ha ett hus på tomten för uthyrning eller så är du ute efter ett trevligt gästrum när du har besök. Oavsett vad planen är kan vi se till att slutföra den!

services_icon1

...och mycket mer!

Vi har tidigare nämnda tjänster i vårt utbud, men också väldigt mycket mer. Önskar du hjälp med något som inte står med här? Vi kan bland annat utföra kranarbeten, markarbeten, montering och mycket mer. Kontakta oss och berätta mer om dina renoveringsplaner så kan vi med stor sannolikhet ta hand om det. Välkommen till oss!